MTB Flow & XC

Vi kommer få möjligheten att uppleva en relativt ny upplevelse i Vemdalen med Skistars nybyggda cykelpark där miljön är otroligt fin och flowlederna kommer ta oss ner för fjället på ett härligt sätt. Vill du utveckla din cykelteknik, utmanas på din nivå och samtidigt uppleva den underbart storslagna fjällmiljön så följ med oss på ditt största cykeläventyr, på din nivå.


MTB – Kurs 1,5 timme

Här tar vi oss igenom grunderna för MTB-cykling innan vi tar liften upp på Vemdalsskalet och cyklar flowleder och XC-leder. Vi kommer stanna och gå igenom lite mer tekniska detaljer överlag när du ska bromsa, hur du ska svänga och grunder i positionen på cykeln för att få den bästa upplevelsen nu och för din framtida cykling.

Samlingsplats: Skistar-shopen Vemdalsskalet
Tidsåtgång: 1,5 h
Ingår: Instruktör
Pris: 350kr/p

OBS! Liftkort och egen cykel behövs.

MTB – Tur halvdag

Häng med oss på en härlig MTB-tur och olika miljöer. Vi kommer gå igenom tips och trix och testa på lite olika utmaningar på just din egna nivå för att du sen ska bli en tryggare cyklist både i stan och på stig. Vi stannar vid någon härlig plats och avnjuter en härlig lokalproducerad fika.

Samlingsplats: Klövsjö MTB-Hubb
Tidsåtgång: ca 3h
Ingår: MTB-cykel, hjälm, lokalproducerat fika, instruktör & guide
Pris: fr. 1179kr/p

*delar av er intäkten går till att utveckla och underhålla lederna tillsammans med Åsarna IK

MTB – Tur (ca.6h-fika ingår)

Här tar vi oss rakt ut i vildmarken. Vi anpassar val av leder helt beroende på gruppens nivå. Du kommer utmanas och uppleva Härjedalens skogar, dalar och berg från en mängd härliga platser under turen. När det är dags för lunch (ingår) pausar vi och njuter av utsikten.

Minsta antal: 3 personer
Tid: ca 6 timmar

Övrig info: Cykel och hjälm, lunch och guide.

MTB – Crosscountry

Det finns gott om fin cykling att upptäcka i och omkring Vemdalen.

Vill du utveckla din cykelteknik, utmanas på din nivå och samtidigt uppleva Vemdalen och Härjedalens fantastiska miljö. Boka in dig på öppen grupp, egen guide-instruktör, kurs eller familjeupplevelse för att maximera ditt besök hos oss

Guide/Instruktör ingår

Vi gör alltid en säkerhetsgenomgång

Teknikintroduktion ingår